Gigantti – arvioinnit ja arvostelut
Tee nyt ostoksia Gigantti
Osta Hiiret ja näppäimistötlta tai
Valitse kategoria

Asiakasarvostelut kohteelle Logitech Logitech diNovo näppäimistö

Tämä tuote ei ole enää saatavana. Jatka ostosten tekoa kohdassa Gigantti.

Logitech Logitech diNovo näppäimistö

Kehittynyt Logitech näppäimistö, innovatiivisella touch-disc toiminnolla
Arvosanojen keskiarvo:
5/5
5
/
5
(1 arvostelu) 1
Avaa tilannevedos arvioinneista
Yhteenveto arvioinneista (1 arvostelu)
5 tähteä
1
4 tähteä
0
3 tähteä
0
2 tähteä
0
1 tähti
0
1 / 1(100%)asiakkaista suosittelisi tätä tuotetta ystävälle.
Arvostelut – Logitech diNovo näppäimistö
Arvostelu 1 – Logitech diNovo näppäimistö
Yleisesti: 
5 / 5
5 / 5

Laatunäppäimistö Logitechiltä

Päivämäärä:29. joulukuuta 2011
Asiakkaan profiilikuva
Pelus
Kotipaikka:Kauhava
Sukupuoli: Mies
Ikä: 42-54
Ryhmä: Tietotekniikka
Laatu: 
5 / 5
5 / 5
Rahalle vastinetta: 
4 / 5
4 / 5
Asennus: 
5 / 5
5 / 5
Suorituskyky: 
5 / 5
5 / 5
Näppäimistö on ollut käytössä nyt viikon verran. Näppäintuntuma on erinomainen, näppäinten liikerata on sopivan lyhyt, ja näppäimet liikkuvat jouhevasti joten kirjoittaminen sujuu helposti ja kevyesti. Näppäimistön kanssa yhteentoimiva SetPoint ohjelmisto mahdollistaa näppäimistössä olevien lukisten erikoisnäppäinten helpon määrittelyn omiin tarkoituksiin sopivaksi. Laitteen ulkoasu hivelee ainakin omaa silmääni ja sen mataluus, ainoastaan 11 mm paksu, sopii tottumuksiini hyvin.
Bluetooth- tekniikkaan perustuva langattomuus teki kannettavaan koneeseen kytkemisestä helppoa eikä USB-portteja tarvinnut kuluttaa turhaan, sillä näppäimistö muodosti parin helposti kannettavan oman Bluetooth- vastaanottimen kanssa. Toki laitteeseen tulee tietokoneeseen liitettävä vastaanotinkin mukaan joka, valitettavaa kyllä, ei ole mikrokokoinen vaan normaalimittainen kapine. Kytkettäessä näppäimistö omalla vastaanottimella tarvitaan USB-portti tähän tarkoitukseen.
Laitteen omassa latausasemassa näppäimistö latauttuu ja kertalatauksella, ainakin näin uutena, saavutetaan 60 päivän käyttöaika.
Ainut, mitä itse jäin kaipaamaan on erillinen numeronäppäimistö, mutta tuon tarpeen ohitin erillisellä, saman valmistajan langattomalla numeronäppäimistöllä. Siinä tosin näppäintuntuma ei ole lähellekkään yhtä hyvä kuin tässä.
Mikäli käyttäisin tietokonetta mediakeskuksena olohuoneessa, voisin hyvin kuvitella hoitavani koneen ohjauksen juuri tällä laitteella, sen verran tyylikäs ulkonäkö on ja laitteessa oleva touch-disc kosketustaso toimittaisi siinä käytössä hyvinkin hiiren virkaa. Säilyttäminen lataustelineessä toisi käyttömukavuutta myös.
Kaiken kaikkiaan oiva vehje paljon kirjoittavalle, satunnainen surfaaja selvinnee edullisemmallakin vaihtoehdolla. Sopii myös tekniseen kotiin sisustuselementiksi.
Suosittelisitko tätä tuotetta ystävälle? Kyllä
+1piste
1/ 1piti tätä arvostelua hyödyllisenä.