Gigantti – arvioinnit ja arvostelut
Tee nyt ostoksia Gigantti
Osta Puhelimetlta tai
Valitse kategoria

Puhelimet – arvostelut

Yleisesti:5 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Kaikkiin puhelimen toimintoihin en ole vielä syventynyt, mutta puhelin vaikuttaa lupaavalta. Olen tyytyväinen!"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:5 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Ollut kuukauden käytössä ja ihan mainiolta tuntunut.Voi toisen luurin ottaa vaikka pihalle,jolloin voidaan "sisäpuhelujakin" soittaa,ettei tarvii huudella ,että kahvi on jo valmiina! Hyvä ostos ja"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,5 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Loistava puhelin jonka ostin muistisairaalle äitilleni, kännykkä ei tullut kysymykseen, hän on erittäin tyytyväinen puhelimeensa, erityisesti viisi näppäinpikavalintaa ovat tarpeen. Puhelinta voi"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,5 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Puhelimen näppäimistö on tarpeeksi iso ja sitä on helppo käyttää. Puhelimessa tarpeeksi kova ääni."... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,3 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Edullinen toimiva peruspuhelin, ihan riittävä lankapuhelin-tarpeisiin"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Ei turhia ominaisuuksia, selkeät painikkeet. Oiva puhelin esim. vanhukselle. Mukana tuleva liitäntäjohto olisi saanut olla pidempi."... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Nytten voimme soittaa ja vastata vaikka GSM-verkko ei riittäisikään alas kellaritiloihini. Vain yhdellä puhelinpistokkeella voi ohjata kolmea luuria, et siis tarvitse kuin virtapistokkeen niin 2. ja"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Tyylikäs puhelin, jossa miellyttäviä soittoääniä valittavana. Hyvä kantomatka. Kosketusnäyttö voisi olla herkempi."... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Ostin puhelimen iäkkäälle anopilleni, ja hän on ollut erittän tyytyväinen. Helppo käyttää, hyvä kuuluvuus."... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Isot näppäimet ja selkeä näyttö, soittajan numero jää muistiin"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:3 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Muutenn ihan ok. mutta kesti vaan kaksi viikoa ja sanoi sopimuksen irti..eli ei toiminnut ja palautin sen ja vaihdossa ostin sit kalliimman tuotteen..Gigaset 330 ja nyt toivon et kestää..!!"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:2 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Puhelimen ääni kuin kaivosta huudeltais ja vastaajan ääni on samea."... (lue arvostelut kokonaan)