Gigantti – arvioinnit ja arvostelut
Tee nyt ostoksia Gigantti
Osta Tietokoneetlta tai
Valitse kategoria

Tietokoneet – arvostelut

Yleisesti:4,6 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Tuote oli todella hyvä ja olen tyytyväinen laitteeseen sain rahalle vastinetta."... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,3 kaikkiaan 5 tähdestä.
"1. Android tuote. Käyttö selain helppoa, ei enää tule kirjoitettua hakusanoja googleen, kun puhumalla sivu on auki jo, kun kirjoitus olisi vasta puolessa välissä."... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,7 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Hyvä hinta-laatusuhde. Helppokäyttöinen. Suosittelen."... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:3,9 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Kolme kuukautta ollut käytössä. Toiminut hyvin. Levyasemaa ei ole mikä kylläkin oli tiedossa ostaessa. Ei ole suuremmin ollut tarvettakaan. Hinta/laatusuhde kohdallaan. Jos hakee halpaa konetta netti"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,2 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Hinta ei päätä huimaa, mutta silti ihan laadukasta jälkeä. Olen todella tyytyväinen ostokseen. Helppokäyttöinen ja näppärä."... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,8 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Mac book air, vaikka oli melko kallis, oli todella hyvä ja kannattava ostos ja voin suositella tuotetta muillekkin. Tuote on toiminut erinomaisesti, eikä minulla ole mitään valitettavaa."... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,6 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Ns. hyvä ostos. Toimii hyvin ja on helppo käyttää."... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,3 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Hyvä perustabletti, joka riittää ainakin omiin tarpeisiin eli surffailuun ja videoiden katseluun. Akku kestää tunteja eli tarpeeksi vähintäänkin. Suorituskyky ei ole huippua mutta eipä ollut"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,7 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Helppo, nopea ja luotettava peruskone joka päiväiseen käyttöön. Bonuksena sisäinen cd/dvd asema, taitaa olla viimeisiä, jossa se vielä on."... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,6 kaikkiaan 5 tähdestä.
"iPadin käyttöönotto sujui ongelmitta ,jopa tällaiselta keski-ikäiseltä naisihmisestä. Laite on näppäränkokoinen ja toimii moitteettomasti. Ohjelmistoja on helppo ladata tarpeen mukaan. Käyttäminen on"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:3,9 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Tarpeeksi tehokas läppäri arkipäivän käyttöön..Suuri näyttö tekee laitteesta erinomaisen.."... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,8 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Olen tosi tyytyväinen tähän ostokseen! iPad 2 on yksinkertaisesti helppokäyttöinen ja nopea. iPad:llä voi surffata netissä helposti ja jos kaverillasi tai tutullasi on myös iPad voit viestittää ja"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,7 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Luin tuotteesta muutaman arvostelun ja Z623 oli rankattu hinta-laatu -suhteeltaan kovimmaksi 2.1 (tietokoneelle tarkoitetuksi) kaiutinjärjestelmäksi. + Helppo asentaa + Mahtava soundi + Korkeat äänet"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,4 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Asennus oli itsellä niinkin yksinkertainen kuin johto seinään ja kaapelit kiinni -> netissä. Lähiverkko toimii moitteetta langattomalla ja kaapelilla. Testasin sitä siirtelemällä tiedostoja ja"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Tuote vastasi vaatimustani erittäin hyvin! Siisti."... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,1 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Näppärä koko, riittävä teho, toimii hyvin. Ei moitteita varsinaiselta käyttäjältä."... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Hintaisekseen ihan hyvä laite. Saattaa haukata 2 sivua kerralla läpi, muuten on toiminut hyvin. Musteiden vaihto suhteellisen helppoa. Ainakin macin kanssa ohjelmisto hiukan vaikeaselkoinen, vaatii"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,5 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Aikaisemmin käytössä Logitechin Z4 2:1 kajarit joissa äänenlaatu,teho ollut todella hyvä pieneen kokoonsa nähden. Ollut tyytyväinen myös tähän settiin."... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,2 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Hyvä iltakone, ennen nukahdusta puuhissa. Pelaa hyvin."... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Nipea ja helppokäyttöinen laite. Akun kesto riittävän hyvä."... (lue arvostelut kokonaan)
1 2 3 4 5 ... 47 seur.>>