Gigantti – arvioinnit ja arvostelut
Tee nyt ostoksia Gigantti
Osta Kotiteatteritlta tai
Valitse kategoria

Kotiteatterit – arvostelut

Yleisesti:4,5 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Hyvä, pieneen olohuoneeseen riittävän tehokas kotiteatterisarja. Langoissa riittää mittaa pidemmällekin matkalle, mutta satelliittikaiuttimien tehoissa ei välttämättä. Keskikaiutin käytännössä vain"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:3,8 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Alennetulla hinnalla ostettu soitin oli helppo asentaa ja saada toimimaan. Kaijuttimet pieniä eikä volyymi oikein riitä isossa huoneessa subia lukuunottamatta., mutta ei ollut tarkoituskaan käyttää"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,4 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Laite toimii moitteettomasti. Äänenlaatuun olen tyytyväinen. Basso jytkähtelee hienosti. Sain laitteella myös netin televisioon."... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,7 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Sarja on ehdottomasti hintansa väärti (Gigantin erittäin hyvä tarjous). Sarjan kalibroinnissa meinasi olla haastetta, etummaiset(ylä?)kaiuttimet eivät meinaneet kuulua mikille noin 4.5metrin päähän."... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,5 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Kaiken puolin tyytyväinen laitteeseen, ainut mikä haitannut ipodin telakakointi ei lataa, laitoin huoltoon telakan, mutta sama ongelma edelleen, vaikka tuli uusi telakka.. Ibodin/iphonen musiikin"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,5 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Ostin kyseisen kotiteatterisetin n 9kk sitten ja olen ollut siihen erittäin tyytyväinen. Vahvistimessa on monipuoliset liitännät 4 hdmi in ja 1 out sekä rca tasoiset liitännät audiolle. Kotiteatteri"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,2 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Laite oli ensimmäinen kotiteatteri, minkä ostin. Hyvin toistuu ääni, voipi soittaa DVD ja CD levyjä, kuunnella radiolähetintä ja valokaapelilla saa myös digiboxin tallenteet ja omalta pöytäkoneelta"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Hei, Yamaha Soundbar on hyvä vaihteehto kotiteatterille. Äänen laatu on todella korkeatasoinen. Kytkeminen ja asenatminen oli tehty helpoksi. Suostittelen tätä tuotetta. Kannattaa Sounbarin oheen"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,8 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Pikkurahalla hyvää fiilistä. Sony tietää mitä tekee."... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,4 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Todella hyvä kotiteatteri, äänenlaatu on mahtava ja elokuvakokemukset henkeä salpaavia"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:3,8 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Parantaa tv:n ääntä huomattavasti ja edulliseen hintaan! Volyymin säätö toimii suoraan tv:n säätimellä."... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:3,4 kaikkiaan 5 tähdestä.
"laite kyllä parantaa ääntä telkkarista,mut laite on turhan monimutkainen käyttää,kun volumen säädönkin joutuu aina tekee laitteen omasta kaukosäätimestä ja lisäksi säädin on hyvin epäkäyntännöllinen!"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:5 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Helppokäyttöinen äänentoistojärjestelmä. Virtapiuha seinään ja toinen kaapeli soundbarin ja television väliin. Erittäin mukava että soundbar tunnistaa kun laittaa television päälle niin tulee myös"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:5 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Pitkään harkitsin ennen kuin ostin mutta turhaan, huippu tuote ja helppo asentaa."... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,3 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Äänenlaatu tuotteessa hyvä, ainoa miinus tulee bassosta joka on mielestäni hieman tehoton ja kumiseva. Se syynä neljään tähteen, muuta " vikaa" en ole keksinyt ja laite on ollut noin nelisen kuukautta"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,3 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Kompakti setti, jonka paketissa tulee kaikki tarpeellinen HDMI-välijohtoa myöten. Asennus on helppoa, joskaan äänten kalibrointia en suosittele tehtäväksi myöhään illalla, jos on seinänaapureita - sen"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Hintaansa nähden saa kyllä erittäin vahvat soundit eli jos ei ole oikein paha hifistelijä niin suosittelen meinaan saa vanhatkin leffat uutta eloa täyteläisistä äänistä puhumattakaan helposta"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:3,7 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Ostin tämän olohuoneen taulu TVn ääntä parantamaan. Tämä toimii erinomaisesti ja äänen laatu on hyvä, mutta kun olen kytkenyt se telkkuun kuitukaapelilla niin odotin sen tottelevan telkun äänen"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:5 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Siisti ja toimiva peli ja se parantaa huomattavasti TV:n omaa äänenlaatua. Sitä on helppo ja mukava käyttää myös iPadin ja kännykän musiikin toistoon bluetoothin kautta, vaikkapa Youtoobista. Bar ei"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:5 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Parantaa melkoisesti tauluTV:n äänentoistoa. Ei mikään kotiteatteri, mutta ajaa asiansa. Helppo sijoittaa. Optinen kaapeli pitää ostaa erikseen."... (lue arvostelut kokonaan)
1 2 3 seur.>>